Muziektheater ImpAkt


“Wij, in het hier en nu, een muzikaleidoscoop!”

MUZIEKTHEATER IMPAKT

FT30YabaAls artistiek leider en performer draag ik er zorg voor dat de projecten  van Muziektheater ImpAkt gedegen worden  voorbereid, met behulp van moderne improvisatietechnieken. Dit gebeurt naar aanleiding van een thema, een tekst, een tentoonstelling, een bijzondere gelegenheid of een samenwerkings-verband met kunstenaars uit andere disciplines. Ook zetten we mijn epische gedichten of tekstbewerkingen om in avondvullende programma’s. Vaak gaat het om de expressie van indringende beelden of ervaringen, om fundamentele menselijke thema’s en grenservaringen, uiteindelijk om bewust zijn en innerlijke groei, maar niet zonder humor.

Daarbij wordt vanuit de muziek naar verbindingen gezocht met theater, poëzie, film- en fototechnieken, beeldende kunst en spiritualiteit.

Publicatie 5 middagenDe voorstellingen en projecten worden uitgevoerd vanuit een pool-organisatie waarin professionele kunstenaars zijn verenigd die hun sporen hebben verdiend. Mede daarom is Muziektheater ImpAkt inzetbaar bij allerlei soorten activiteiten en manifestaties en verzorgt het tevens een breed aanbod van workshops en voorstellingen.

HET ACTUELE AANBOD 

  • 3LOPENDE VOORSTELLINGEN:

‘De weg naar binnen’,
‘De IJssel, waterklankbeelden’,
‘Het mystieke lichaam’

  • creëren op uitnodiging
  • het Multimedia-concert
  • retraite voor een dag
  • trainingen en workshops

 

INTERVIEW 1 : VISIE

Voor een interview over mijn visie op het theater en Muziektheater ImpAkt, kun je links onder de homepage klikken.

INTERVIEW 2: WERKWIJZE

Interview met Eric van Grootel over Muziektheater ImpAkt en ‘De Weg naar Binnen’ voor het optreden in de Utrechtse Nicolaikerk, tijdens de maand van de spiritualiteit en de Kerkennacht. Door Willem Jan Cevaal.